Bruikbare tekens voor gebruikersnamen en wachtwoorden

De volgende tekens kunnen voor log-in gebruikersnamen en wachtwoorden gebruikt worden: Namen en wachtwoorden zijn hoofdlettergevoelig.

Log-in gebruikersnaam

• Mag geen spaties, dubbele punten of aanhalingstekens bevatten.

• Mag niet leeg blijven.

• Mag uit maximaal 32 tekens bestaan.

• De gebruikersnaam van een beheerder dient andere tekens dan numerieke tekens (cijfers) te bevatten wanneer de gebruikersnaam max. 8 tekens bevat. Wanneer de gebruikersnaam alleen uit cijfers bestaat, dient hij langer te zijn dan 9 tekens.

Log-in wachtwoord

• De maximale lengte voor wachtwoorden van beheerders en supervisors is 32 tekens. Voor gebruikers is dit 128 tekens.

• Er gelden geen beperkingen voor de tekens die gebruikt kunnen worden in een wachtwoord. Om veiligheidsredenen raden we u aan om wachtwoorden te maken die bestaan uit hoofdletters en kleine letters, cijfers en symbolen. Een wachtwoord dat uit vele tekens bestaat, kan minder snel door anderen geraden worden.

• U kunt in [Wachtwoordbeleid] in [Uitgebreide beveiliging] een wachtwoord opgeven dat bestaat uit hoofdletters of kleine letters, cijfers en symbolen. Ook kunt u opgeven uit hoeveel tekens het wachtwoord ten minste moet bestaan. Voor meer informatie over het opgeven van het wachtwoordbeleid, zie "Wachtwoordbeleid" in Opgeven van de uitgebreide beveiligingsfuncties.