Een opgeslagen programma verwijderen

Standaardtoepassingen/Snelle toepassingen

1Geef het scherm [Kopie], [Fax], [Scanner], [Snelle kopie], [Snelle fax] of [Snelle scanner] weer.

2Druk op [Menu] (Schermafbeelding bedieningspaneel) midden onderin het scherm.

3Druk op [Programma beheren/bewerken].

4Druk op het nummer van het programma dat u wilt verwijderen.

5Druk twee keer op [Verwijderen].

6Druk twee keer op [Afsluiten].

Oudere toepassingen

1Geef het scherm [Kopieerapparaat (klassiek)], [Documentserver], [Fax (klassiek)] of [Scanner (klassiek)] weer.

Wanneer u de Documentserver gebruikt, geeft u het beginscherm voor het afdrukken van documenten weer.

2Druk op [Progr. oproepen/progr./wijz.] links onderin het scherm.

3Druk op [Verwijderen].

4Druk op het nummer van het programma dat u wilt verwijderen.

5Druk op [Ja].

6Druk op [Afsluiten].

Opmerking

• Wanneer het programma wordt verwijderd waarvan de snelkoppeling in het [Home]-scherm is geregistreerd, wordt de snelkoppeling in het [Home]-scherm ook verwijderd.