De naam van een programma wijzigen

Standaardtoepassingen/Snelle toepassingen

1Geef het scherm [Kopie], [Fax], [Scanner], [Snelle kopie], [Snelle fax] of [Snelle scanner] weer.

2Druk op [Menu] (Schermafbeelding bedieningspaneel) midden onderin het scherm.

3Druk op [Programma beheren/bewerken].

4Druk op het nummer van het programma dat u wilt wijzigen.

5Druk op [Bewerken].

6Voer de programmanaam in.

7Selecteer het pictogram voor het programma.

8Druk op [Vorig scherm].

Als u de snelle toepassing gebruikt, drukt u op [Vorig scherm].

9Druk op [OK].

10Druk op [Vorig scherm].

Als u de snelle toepassing gebruikt, drukt u op [Vorig scherm].

11Druk op [Afsluiten].

Oudere toepassingen

1Geef het scherm [Kopieerapparaat (klassiek)], [Documentserver], [Fax (klassiek)] of [Scanner (klassiek)] weer.

Wanneer u de Documentserver gebruikt, geeft u het beginscherm voor het afdrukken van documenten weer.

2Druk op [Progr. oproepen/progr./wijz.] links onderin het scherm.

3Druk op [Naam wijzigen].

4Druk op het nummer van het programma dat u wilt wijzigen.

5Druk op [Wijzigen].

Als u [Documentserver] geselecteerd heeft in stap 1, gaat u verder met stap 6.

6Voer de programmanaam in.

7Druk op [OK].

8Druk op [Afsluiten].