Toepassingen bijwerken

Hieronder vindt u de procedure om toepassingen bij te werken.

U kunt alle toepassingen in één keer bijwerken of ze per stuk selecteren.

Belangrijk

• Als beheerdersverificatie is opgegeven, kan alleen de apparaatbeheerder de toepassingen bijwerken. Om op het apparaat in te loggen als apparaatbeheerder, zie Beveiligingshandleiding.

1Als er voor sommige toepassingen updates beschikbaar zijn, wordt er een paar tellen een bericht weergegeven bovenin het scherm als het scherm met de lijst met toepassingen wordt weergegeven.

Afbeelding van bedieningspaneel

2Druk op [Bijwerken].

3Druk op [Alles bijwerken] om alle weergegeven toepassingen bij te werken. Druk op [Bijwerken] per toepassing als u ze niet allemaal wilt bijwerken.

Afbeelding van bedieningspaneel

Als de firmware van het apparaat bijgewerkt moet worden om een toepassing bij te werken, wordt er een bevestigingsbericht weergegeven om de firmware te updaten. Volg de instructies op het scherm. U kunt de update onmiddellijk uitvoeren of een tijdstip opgeven waarop de update moet worden uitgevoerd. U kunt het opgegeven tijdstip later wijzigen of annuleren.

4Druk op het bevestigingsscherm op [Bijwerken].

Er verschijnt een bericht wanneer de installatie is voltooid.

5Druk op [Sluiten].

Opmerking

• Het scherm in stap 3 kan worden weergegeven, zelfs nadat het bericht van stap 1 is verdwenen, door te drukken op [Beheermenu], dat rechts bovenin het scherm wordt weergegeven. Het aantal toepassingen dat kan worden bijgewerkt, wordt rechts van [Beheermenu] weergegeven.