Toepassingen installeren

Hieronder vindt u de procedure om toepassingen te installeren.

Belangrijk

• Als beheerdersverificatie is opgegeven, kan alleen de apparaatbeheerder toepassingen installeren. Om op het apparaat in te loggen als apparaatbeheerder, zie Beveiligingshandleiding.

1Selecteer op het scherm met de lijst toepassingen de toepassing die u wilt installeren.

Afbeelding van bedieningspaneel

2Druk op [Installeren].

Afbeelding van bedieningspaneel

Als de firmware van het apparaat bijgewerkt moet worden om de Website met toepassingen te gebruiken, wordt er een bevestigingsbericht weergegeven om de firmware te bij te werken. Volg de instructies op het scherm. U kunt de update onmiddellijk uitvoeren of een tijdstip opgeven waarop de update moet worden uitgevoerd. U kunt het opgegeven tijdstip later wijzigen of annuleren.

3Druk in het dialoogvenster voor bevestiging op [Installeren].

Lees, indien beschikbaar, de gebruiksvoorwaarden zorgvuldig door.

Afhankelijk van de toepassing kan een productcode nodig zijn. Neem contact op met de vertegenwoordiger van de toepassing.

Er verschijnt een bericht wanneer de installatie is voltooid.

4Druk op [Sluiten].

Opmerking

• Afhankelijk van de toepassing die wordt geïnstalleerd, kan er een bericht worden weergegeven dat de toepassing niet kan worden geïnstalleerd omdat JavaVM is uitgeschakeld. Schakel in dat geval JavaTM Platform in via [Uitgebreide eigenschapsinstelling] in Web Image Monitor.

• De contactgegevens van de geïnstalleerde toepassing worden op het scherm van elke toepassing weergegeven.