Op een specifiek tijdstip verzenden (Uitg. verzenden)

Door middel van deze functie kunt u het apparaat zodanig instellen dat de verzending van uw faxdocument wordt uitgesteld tot een aan te geven later tijdstip.

Hierdoor kunt u gebruik maken van daltarieven zonder dat u op dat moment bij het apparaat aanwezig hoeft te zijn.

Gebruik de modus Geheugenverzending voor deze functie. Directe verzending is niet mogelijk.

Belangrijk

• Als het apparaat circa 1 uur uit staat, zullen alle faxdocumenten in het geheugen verloren gaan. Als documenten om deze reden verloren gaan, wordt er automatisch een stroomstoringsrapport afgedrukt wanneer u de hoofdstroomschakelaar aanzet. U kunt dit rapport gebruiken om te zien welke documenten verloren zijn gegaan. Zie Problemen oplossen.

• Als de door u opgegeven tijd binnen de periode valt waarin [Hoofdstroom uit] is ingesteld onder [Gedetailleerde instellingen wekelijkse timer] of [Eenvoudige instellingen wekelijkse timer] in [Systeeminstellingen], start het apparaat niet met verzending op de opgegeven tijd. Het apparaat zal de verzending automatisch starten als de hoofdstroom wordt ingeschakeld. Als de hoofdstroom voor ongeveer een uur is uitgeschakeld, worden de faxdocumenten in het geheugen echter gewist.

faxpictogram Bij gebruik van de toepassing Fax

Afbeelding van bedieningspaneel

Voor meer informatie over het gebruik van het toepassingsscherm, zie "[Fax]-scherm".

pictogram fax (klassiek) Bij gebruik van de toepassing Fax (klassiek)

Voor meer informatie over het gebruik van de klassieke faxfunctie, zie Procedure voor het verzenden op een specifiek tijdstip (klassiek).