Procedure voor het verzenden op een specifiek tijdstip (klassiek)

1Druk op [TX modus].

Afbeelding van bedieningspaneel

2Druk op [Uitg. verzenden].

3Voer de tijd in en druk vervolgens op [Scherp].

Regio A pictogram(voornamelijk in Europa en Aziƫ)

Voer de tijd in met behulp van de cijfertoetsen (24-uursnotatie).

Regio B pictogram(voornamelijk in Noord-Amerika)

Voer de tijd in met behulp van de cijfertoetsen en selecteer vervolgens [AM] of [PM].

Bij getallen onder de 10 eerst een 0 invoeren.

4Druk twee keer op [OK].

Opmerking

• U kunt een tijdstip opgeven binnen 24 uur van het huidige tijdstip.

• Als de huidige weergegeven tijd niet correct is, wijzigt u deze met [Tijd instellen] onder [Systeeminstellingen]. Voor meer informatie over deze instelling, zie Het apparaat aansluiten / Systeeminstellingen.

• U kunt de verzendinstelling voor Uitgestelde verzending annuleren. Zie Een verzending annuleren nadat het origineel is gescand.