Procedure voor testafdrukken (klassiek)

1Selecteer Sorteren en eventuele andere noodzakelijke functies en plaats vervolgens de originelen.

2Voer het aantal kopiesets in met de cijfertoetsen.

3Druk op [Testafdruk] rechts op het scherm.

Er wordt één set kopieën als voorbeeld afgeleverd.

4Als het proefexemplaar naar tevredenheid is, drukt u op [Doorgaan].

Het aantal kopieën dat wordt gemaakt is het gespecificeerde aantal, minus één voor het proefexemplaar.

Opmerking

• Als u na het controleren van de resultaten op [Onderbreken] drukt, kunt u de kopieerinstellingen wijzigen. Afhankelijk van de combinatie van functies kan het echter zijn dat bepaalde instellingen niet kunnen worden gewijzigd.