Help

Kopiëren / Document Server

Instellingen voor originelen opgeven

In dit hoofdstuk wordt beschreven hoe u de grootte en richting van originelen opgeeft.

Basisfuncties kopiëren

In dit hoofdstuk wordt de procedure voor het maken van kopieën beschreven.

In kleur kopiëren

In dit hoofdstuk wordt beschreven hoe u kleurenkopieën kunt maken.

Geavanceerde kopieerfuncties

Dit hoofdstuk beschrijft de procedure voor het maken van kopieën in verschillende modi.

Documentserver

Het gebruik van de Document Server maakt het u mogelijk om documenten op de harde schijf van het apparaat op te slaan. U kunt ze dus later afdrukken, na het toepassen van de gewenste configuraties.

Kopieerapparaat- / Document Servereigenschappen

Dit hoofdstuk beschrijft de gebruikersinstellingen van het Kopieerapparaat/Document Server eigenschappen-menu.