Het apparaat voegt de kopieën samen tot sets en zet ze in volgorde.

Illustratie van Sorteren

Schermafbeelding bedieningspaneelBij gebruik van de toepassing Kopiëren

Afbeelding van bedieningspaneel

Voor meer informatie over het gebruik van het toepassingsscherm, zie "Het scherm [Kopiëren]".

Schermafbeelding bedieningspaneelBij gebruik van de toepassing Kopieerapparaat (klassiek)

Voor meer informatie over het gebruik van de klassieke kopieerfunctie, zie Procedure voor Sorteren (klassiek).