Procedure voor Kopiëren vanuit de handinvoer (klassiek)

1Plaats het papier met de onderkant naar boven in de handinvoer.

De handinvoer (Afbeelding scherm bedieningspaneel) wordt automatisch geselecteerd.

2Druk op [Scherp].

3Druk op [Papierformaat].

4Geef het papierformaat op en druk vervolgens op [OK].

5Druk op [Papiertype].

6Geef, indien nodig, het papierformaat op en druk vervolgens tweemaal op [OK].

7Plaats originelen en druk daarna op [Start].

8Wanneer de kopieeropdracht is voltooid, drukt u op [Resetten] om de instellingen te wissen.

Opmerking

• Als u [Autom. weergeven] selecteert voor [Scherm papierinstell. handinvoer], kunt u het scherm [Handinvoer papierlade] weergeven door op [Afbeelding scherm bedieningspaneel] te drukken in plaats van op [Scherp]. Voor meer informatie, zie Algemene functies.

• Als de handinvoer niet automatisch geselecteerd is, drukt u op [Afbeelding scherm bedieningspaneel].