Procedure voor het selecteren van het origineeltype (klassiek)

1Selecteer het origineeltype.

Afbeelding van bedieningspaneel

Opmerking

• [Highlight pen] is geschikt voor zwart-wit originelen.

• Als [Highlight pen] geselecteerd is, kan het zijn dan kleurverwerking en aanpassing met [Kleur convert.], [Kleur wissen], [Kleuroverlay] en [Kleur aanpassen] niet wordt uitgevoerd.

• Indien de grijze delen van uw kopieën niet regelmatig lijken, selecteert u [Tekst] of [Foto] voor een gelijkmatigere afdruk.

• Om [Generatiekopie], [Licht] of [Highlight pen] te kunnen selecteren, moet u eerst op [Overige] drukken.

• U kunt de instellingen voor origineeltypen die worden weergegeven in het eerste scherm wijzigen onder [Alg. eigensch.] in Gebruikerstools. Voor meer informatie, zie Algemene functies.

• U kunt onder [Origineeltype weergeven] in Gebruikerstools instellen of u de toetsen voor het origineel in het beginscherm wilt weergeven. Voor meer informatie, zie Algemene functies.