Het origineeltype selecteren

Hiermee kunt u een origineeltype selecteren dat geschikt is voor uw originelen.

Er zijn zeven origineeltypen beschikbaar:

Tekst

Voor originelen die hoofdzakelijk tekst of afgedrukte karakters bevatten.

Foto

Voor foto's of afbeeldingen.

Tekst/foto

Voor originelen die zowel tekst als foto's of afbeeldingen bevatten.

Generatiekopie

Voor originelen die zijn gekopieerd. De kopieerafbeelding kan scherp en helder worden gereproduceerd.

Licht

Voor originelen die lichte, met potlood geschreven regels bevatten of voor vaag afgedrukte bladen.

Plattegrond

Voor originelen met een kaart/plattegrond.

Highlight pen

Hiermee kunt u highlights aanbrengen. Scannen wordt uitgevoerd met de instellingen die geschikt zijn voor zwart-wit originelen met highlights.

Wanneer u [Tekst/foto] of [Foto] selecteert, kunt u uit de volgende fototypes kiezen:

Druk op [Hulp bij origineeltypen] op het scherm [Overige] voor uitleg over de origineeltypen.

Schermafbeelding bedieningspaneelBij gebruik van de toepassing Kopiëren

Afbeelding van bedieningspaneel

Voor meer informatie over het gebruik van het toepassingsscherm, zie "Het scherm [Kopiëren]".

Schermafbeelding bedieningspaneelBij gebruik van de toepassing Kopieerapparaat (klassiek)

Voor meer informatie over het gebruik van de klassieke kopieerfunctie, zie Procedure voor het selecteren van het origineeltype (klassiek).