Vynechat záhlaví
 

Smazat celou paměť

Veškerá data na pevném disku můžete smazat tím, že je přepíšete. Tato funkce je užitečná pokud se zbavujete tiskárny nebo ji přemísťujete.

Následující data budou také vymazána nastavením Smazat celou paměť. Podrobnosti o používání tiskárny po provedení funkce Smazat celou paměť získáte od obchodního zástupce.

Důležité

  • Pokud zvolíte položku "Smazat celou paměť", budou zároveň odstraněna tato data: uživatelské kódy, počitadla každého uživatelského kódu, data uložená v adresáři, fonty tiskárny stažené uživateli, aplikace používající systém Embedded Software Architecture, serverové certifikáty SSL a síťová nastavení tiskárny.

  • Když se vypne hlavní spínač před ukončením funkce "Vymazat celou paměť", přepisování bude zastaveno a data zůstanou na pevném disku.

  • Nezastavujte proces přepisu v jeho průběhu. Může dojít k poškození pevného disku.

  • Doporučujeme, abyste před vymazáním pevného disku použili Device Manager NX pro zálohování uživatelských kódů, počítadel pro jednotlivé uživatelské kódy a adresáře. Adresář lze také zazálohovat pomocí aplikace Web Image Monitor. Podrobnosti viz nápověda pro Device Manager NX nebo nápověda pro Web Image Monitor.

  • Jediná možná operace během procesu „Smazat celou paměť“ je pozastavení. Když je vybrána možnost „Náhodná čísla“ a pokud je nastavena na tři přepsání, proces „Smazat celou paměť“ bude trvat až 2 hodiny a 56 minut.

  • Funkce Smazat celou paměť vymaže také nastavení zabezpečení v tiskárně, takže potom nebude možná správa tiskárny ani správa uživatelů. Zajistěte, aby po dokončení procesu funkce Smazat celou paměť uživatelé do tiskárny neukládali žádná data.