Koptekst overslaan
 

U kunt instellingen opgeven voor het gebruik van PostScript bij het afdrukken.

Taak time-out

Wanneer het afdrukken regelmatig wordt onderbroken door gegevens van andere poorten kunt u instellen hoe lang de printer moet wachten voordat de huidige taak wordt geannuleerd.

Wacht time-out

U kunt specificeren hoe lang de printer moet wachten voordat het een ontvangen taak annuleert, wanneer de printer het einde van de taak niet kan detecteren.

Papierselectie-methode

U kunt opgeven hoe de bronlade wordt geselecteerd door de standaardwaarde voor DeferredMediaSelection in PostScript op te geven.

  • Automatische selecteren

    De standaardwaarde voor DeferredMediaSelection is "true". De bronlade die geselecteerd wordt, komt overeen met de papierinstelling die in een afdruktaak is opgegeven.

  • Selecteer papierlade

    De standaardwaarde voor DeferredMediaSelection is "false". De bronlade wordt geselecteerd aan de hand van de mediaselectie van PostScript Language Reference.

Schak. tus. 1&2-zijd. afdr

U kunt selecteren op welke zijde van het papier moet worden afgedrukt als het PS-commando wordt gebruikt om dubbelzijdig af te drukken en als het "setpagedevice"-commando is ingevoerd.

  • Inactief

    Blijft dubbelzijdig afdrukken en drukt pagina's af die na het "setpagedevice"-commando is ingevoerd op de achterkant van het papier af.

  • Actief

    Annuleert dubbelzijdig afdrukken en drukt pagina's af die na het "setpagedevice"-commando is ingevoerd op de voorkant van het papier af.

Gegevensindeling

U kunt de gegevensindeling van Binaire gegevens of TBCP selecteren.

Deze instelling werkt niet als een parallelle of EhterTalk-verbinding gebruikt wordt.

Als binaire gegevens verzonden worden door het printerstuurprogramma als de printer in gebruik is met een parallelle of USB-aansluiting, wordt de afdruktaak geannuleerd.

Als een Ethernet-verbinding gebruikt wordt, wordt de afdruktaak geannuleerd wanneer:

  • Het gegevensformaat van het printerstuurprogramma is TBCP en het gegevensformaat dat is geselecteerd via het bedieningspaneel is Binaire data.

  • Het gegevensformaat van het printerstuurprogramma is binair en het gegevensformaat dat is geselecteerd via het bedieningspaneel is TBCP.

Resolutie

Hier kunt u de resolutie selecteren.

Richting van automatische detectie

U kunt automatische detectie van de afdrukrichting instellen.