U kunt voorwaarden opgeven voor het gebruik van PDF-afdrukken.

PDF wachtwoord wijzigen

U kunt het wachtwoord voor het PDF-bestand dat afgedrukt wordt instellen d.m.v. PDF direct afdrukken.

Er kan een wachtwoord worden ingesteld via Web Image Monitor, maar dan wordt de wachtwoordinformatie over het netwerk verzonden. Als beveiliging een prioriteit is, stel dan het wachtwoord in vanaf het bedieningspaneel.

PDF Groepswachtwoord

Deze instelling is niet beschikbaar voor deze printer.

Omgekeerde volgorde afdrukken

Hiermee kunt u instellen dat de printer vanaf de laatste pagina van het document begint met afdrukken. Gebruik deze functie wanneer afdrukken met de beeldzijde omhoog in de uitvoerlade worden afgeleverd. Hiermee kan een afgedrukt document verzameld worden op volgorde.

Resolutie

Hier kunt u de resolutie voor het PDF-bestand invoeren dat wordt uitgevoerd via PDF rechtstreeks afdrukken.

Richting van automatische detectie

Hier kunt u automatische detectie van de afdrukrichting instellen voor het PDF-bestand dat wordt uitgevoerd met PDF rechtstreeks afdrukken.