U kunt de voorwaarden opgeven wanneer u PCL voor afdrukken gebruikt.

Oriƫntatie

Selecteer de invoerrichting van het papier.

Formulierregels

U kunt het aantal regels per pagina specificeren tussen de 5 tot 128. Het standaardformaat van het papier wordt gebruikt als het papierformaat niet is opgegeven in de afdrukgegevens.

Lettertypebron

U kunt de locatie van het standaard lettertype opgeven.

Wanneer u [RAM] selecteert, kunt u alleen lettertypen selecteren die zijn gedownload naar het RAM-geheugen van de printer.

Wanneer u [HDD] selecteert, kunt u alleen lettertypen selecteren die zijn gedownload naar de harde schijf.

Wanneer u [SD] selecteert, kunt u alleen lettertypes selecteren die zijn gedownload naar de SD-kaart.

Lettertypenummer

U kunt de ID aangeven van het standaardlettertype dat u wilt gebruiken.

Puntgrootte

U kunt de puntgrootte instellen die u voor het standaardlettertype wilt gebruiken. Deze instelling is alleen effectief voor een lettertype dat verscheidene ruimtes tussen lettertypes heeft (variable-space font).

Lettertypebreedte

U kunt het aantal tekens per inch opgeven dat u wilt gebruiken voor het standaardlettertype. Deze instelling is alleen van toepassing op lettertypes die een vaste ruimte tussen de letters heeft (fixed-space font).

Symbolenset

U kunt de tekenset opgeven voor het standaard lettertype.

Courier lettertype

U kunt het Courier-lettertype selecteren.

A4 breedte uitbreiden

U kunt opgeven of de breedte van de afdrukruimte van A4-vellen verbreed moet worden door de zijmarges te verkleinen.

Van CR naar LF

U kunt aangeven of u wel of niet een CR-code wilt toepassen op elke LF-code, om tekstgegevens duidelijk af te drukken.

Resolutie

U kunt de resolutie aangeven in dots per inch.