Opgeslagen documenten afdrukken

U kunt opgeslagen documenten afdrukken door op taaktype of op gebruikers-ID een taak te selecteren in de lijst.

Belangrijk

• Testafdrukbestanden, beveiligde afdrukbestanden en uitgestelde afdrukbestanden worden verwijderd als het afdrukken is voltooid. Opgeslagen afdrukbestanden worden niet verwijderd, tenzij u ze zelf verwijdert. Voor de procedure voor het verwijderen van opgeslagen afdrukbestanden, zie Opgeslagen documenten verwijderen.

• Als [Opgesl.taken autom.verwijd.] is ingeschakeld, worden opgeslagen afdrukbestanden automatisch verwijderd nadat ze afgedrukt zijn. Voor meer informatie over de instelling [Opgesl. taken autom. verw.], zie HDD-management.