Een afdrukbestand verzenden met OS X

1Nadat u een document heeft aangemaakt, opent u het scherm met afdrukvoorkeuren in de oorspronkelijke toepassing van het document.

2Selecteer [Takenlogboek] in het pop-upmenu en configureer de volgende instelling:

• Gebruiker-ID:

Voer een gebruiker-ID in.

• Taaksoort:

Selecteer een taaksoort.

Selecteer [Opgeslagen afdruk] om het document in de printer op te slaan en het later met behulp van het bedieningspaneel af te drukken.

Selecteer [Opslaan en Afdrukken] om het document tegelijkertijd op te slaan en af te drukken.

• Bestandsnaam:

Als u een uitgesteld of opgeslagen afdrukbestand opslaat, geef dan wanneer nodig een bestandsnaam op.

• Wachtwoord:

Voer een wachtwoord in als u een beveiligd afdrukbestand opslaat.

Voer waar nodig een wachtwoord in bij het opslaan van een opgeslagen afdrukbestand.

3Wijzig andere afdrukinstellingen indien nodig.

4Start het afdrukken vanuit het venster 'Printing preferences' van de toepassing.