Aansluiten op de IEEE1284-interface

Dit gedeelte legt uit hoe u de IEEE 1284-interfacekabel op de IEEE 1284-interfacekaart aansluit.

Belangrijk

• Als de hoofdstroomschakelaar ingeschakeld is, schakel deze dan uit.

• Gebruik een half pitch 36-pins-interfacekabel om de IEEE 1284-interfacekaart te verbinden.

1Zorg ervoor dat de hoofdstroomschakelaar van het apparaat is uitgeschakeld.

2Schakel de hoofdstroomschakelaar van de hostcomputer uit.

3Sluit de IEEE1284-interfacekabel aan op de IEEE1284-poort.

Afbeelding van het aansluiten van de IEEE 1284-interfacekabel

Gebruik geen adapter om de kabel op de poort aan te sluiten. Als u dat wel doet, kunnen er elektromagnetische storingen ontstaan.

4Sluit het andere uiteinde van de kabel aan op de interfaceconnector op de hostcomputer.

Voordat u de kabel op de computer aansluit, moet u de vorm van de connector controleren. Sluit de kabel stevig aan.

5Schakel de hoofdschakelaar van de printer in.

6Schakel de hostcomputer in.

Bij gebruik van een Windows-besturingssysteem kan er een scherm voor het installeren van een printerstuurprogramma verschijnen als de computer aangezet wordt. Klik op [Annuleren] op het scherm als dat gebeurt.

Opmerking

• Deze printer wordt niet met een IEEE 1284-interfacekabel geleverd. Zorg ervoor dat u de juiste kabel voor de printer (connector) en uw computer koopt.

• Gebruik een kabel van 5 meter of korter die IEEE 1284 ondersteunt en die compatibel is met de hostcomputer.