Een apparaat op de USB-hostinterface van de printer aansluiten

In dit deel wordt uitgelegd hoe u een apparaat aansluit op de USB-hostinterface van de printer.

Belangrijk

• Zorg ervoor dat de stroom uitgeschakeld is bij het aansluiten van het kaartverificatieapparaat.

1Zorg ervoor dat de stroom uitgeschakeld is.

2Sluit een uiteinde van het USB-interfaceapparaat aan op de USB-poort A van de printer.

Als u een USB-interfacekabel gebruikt, sluit dan het andere uiteinde ervan aan op een apparaat zoals een kaartverificatieapparaat.

Afbeelding van het aansluiten van de USB-interfacekabel

Opmerking

• Deze printer wordt niet met een USB-interfacekabel geleverd. Zorg ervoor dat u de juiste kabel voor de printer (connector) en het apparaat koopt.

• Gebruik een kabel van vijf meter of korter die de USB-hostinterface ondersteunt.

• Controleer het type stekker voordat u deze aansluit.

• Trek niet met kracht aan de aangesloten kabel. Controleer of de kabel juist is aangesloten. Anders kan deze losraken of kan er iemand over struikelen.

• Het gebruik van een kabel met enkele stekkers of convertors kan leiden tot een onjuiste verbinding.