Exportera enhetsinformation

När enhetsinformation exporteras från kontrollpanelen sparas uppgifterna på ett SD-kort.

1Logga in på kontrollpanelen som administratör med administratörs-, maskinadministratörs-, nätverksadministratörs- och filadministratörsbehörighet.

2Tryck på [Systeminställning].

3Sätt in ett SD-kort i kortplatsen på sidan av kontrollpanelen.

För information om hur man ansluter SD-kortet, se handboken Getting Started (Komma igång).

4Tryck på [Admin.verktyg].

5Tryck 3 gånger på [NedåtpilNästa].

6Tryck på [Info om enhetsinställning: Export (minnesenh)].

Bild av användarpanelens skärm

7Ange villkoren för export.

Bild av användarpanelens skärm

• Ange om du vill [Inkludera] eller [Exkludera] "Enhetsspecifik information". Enhetsspecifik information" omfattar IP-adress, värdnamn osv.

• Ange en krypteringskod.

8Tryck på [Kör export].

9Tryck på [OK].

10Tryck på [Avsluta].

11Logga ut.

Obs

• Om import eller export misslyckas kan du granska loggen efter fel. Loggen lagras på samma plats som den exporterade informationsfilen med enhetsinställningar.