Om den anslutna webbplatsen har ett säkerhetsproblem, visas eventuellt ett meddelande.

Om detta sker ska maskinadministratören kontrollera meddelandet och sedan instruera användarna att vidta lämpliga åtgärder i enlighet därmed.

Meddelanden

• “Den här sidan har säkerhetsproblem. Certifikatet har förfallit.”

• “Den här sidan har säkerhetsproblem. Rotcertifikat för verifiering existerar inte.”

• “Den här sidan har säkerhetsproblem. Kan inte verifiera en server att ansluta till.”

• “Den här sidan har säkerhetsproblem. Http-innehåll är inkluderat på https-sidan.”*1

*1 Den anslutna webbplatsen innehåller icke-krypterad data.