Aktivera utskrift av mönster

Ange tryckmönster för att avskräcka eller förhindra otillåten kopiering.

1Maskinadministratören loggar in från kontrollpanelen.

2Tryck på [Skrivaregenskaper].

3Tryck på [Skydd mot obehörig kop.].

Om detta inte visas, tryck på [Högerpil], uppe i skärmens högra hörn.

4Tryck på [Inst f skydd mot obehörig kopiering].

Bild av användarpanelens skärm

5Tryck på [På], följt av [OK].

6Tryck på [Inställningsprio (drivr/komm/mask)].

7Välj det intervall inom vilket användaren kan ange mönstret som ska skrivas ut med hjälp av skrivardrivrutinen.

Bild av användarpanelens skärm

• [Drivrut./Kommando]

Anger allt innehåll i det mönster som ska skrivas ut med hjälp av skrivardrivrutinen.

• [Drivrut/Kommando (flesta inst.)]

Anger inställningar utöver mönster, färg och täthet med hjälp av skrivardrivrutinen.

• [Maskininställning(ar)]

Mönstret kan inte anges med hjälp av skrivardrivrutinen. Mönstret som angetts av maskinen skrivs ut.

8Tryck på [OK].

9Logga ut.

Obs

• För mer information om inställningar när du anger mönstret med hjälp av maskinen, se handboken Skrivare.