Ändra lösenordet för en fil med Säker utskrift

Detta kan specificeras av filadministratören eller ägaren.

Om ägaren har glömt lösenordet, kan filadministratören ändra det.

1Logga in som filadministratör eller ägare från kontrollpanelen.

2Tryck på [Användarverktyg] () högst upp till höger på skärmen för att stänga startskärmen.

Om meddelandet “Du har inte rättighet att använda den här funktionen.” visas, tryck på [Avsluta].

3Tryck på [Startsida] (Bild av användarpanelens skärm) längst ner på mitten av skärmen.

4Svep till vänster på skärmen och tryck sedan på [Skrivare]-ikonen.

5Tryck på [Utskriftsjobb].

6Tryck på [Säkert utskr.jobb].

Bild av användarpanelens skärm

7Välj filen.

8Tryck på [Ändra lösenord].

Bild av användarpanelens skärm

9Om en skärm för att ange ett lösenord visas ska du ange lösenordet för den lagrade filen och trycka på [OK].

Skärmen för att ange lösenord visas inte om filadministratören är inloggad.

10Ange det nya lösenordet för den lagrade filen och tryck sedan på [OK].

11Ange lösenordet på nytt för att bekräfta, och tryck sedan på [OK].

12Logga ut.

Obs

• Det kan även anges via Web Image Monitor. För mer information, se hjälpen till Web Image Monitor.