Hantera säkra utskriftsfiler

Beroende på skrivarens placering kan det vara svårt att förhindra att obehöriga personer läser utskrifter som ligger i skrivarens utmatningsfack. Använd därför funktionen Säker utskrift när du skriver ut konfidentiella dokument.

Säker utskrift

• Genom att använda skrivarens funktion Säker utskrift kan du lagra filer på maskinen som filer för Säker utskrift. Skriv sedan ut filerna från kontrollpanelen och ta med dem direkt så att andra inte kan läsa dem.

Obs

• Konfidentiella dokument kan skrivas ut oavsett inställningar för användarautentisering.

• För att tillfälligt lagra filer väljer du [Lagrad utskrift] i skrivardrivrutinen. Om du väljer [Lagrad utskrift (Delad)] kan dessa filer delas med andra.

• För mer information om hur du använder funktionen Säker utskrift, se handboken Print (Skrivare).