Ändra ägare av ett dokument

Använd instruktionerna nedan för att ändra ägare av ett dokument.

Det är enbart filadministratören som kan ändra ägare för ett dokument.

1Logga in som filadministratör via kontrollpanelen.

2Tryck på [Användarverktyg] () högst upp till höger på skärmen för att stänga startskärmen.

Om meddelandet “Du har inte rättighet att använda den här funktionen.” visas, tryck på [Avsluta].

3Tryck på [Startsida] (Bild av användarpanelens skärm) längst ner på mitten av skärmen.

4Tryck på ikonen [Dokumentserver].

Om meddelandet “Du har inte rättighet att använda den här funktionen.” visas, tryck på [Avsluta].

5Välj mappen.

6Välj filen.

7Tryck på [Ändra filinfo].

8Tryck på [Ändra rättigheter].

9Tryck på [Ändra] vid "Ägare".

10Välj den användare som du vill registrera.

11Tryck på [Avsluta].

12Tryck på [OK].

13Logga ut.