Installera ett Webbplatscertifikat

Installera ett webbplatscertifikat (rot-CA-certifikat) för verifiering av autentiseringsserverns tillförlitlighet. Du måste ha minst ett utfärdat certifikat från certifikatutfärdaren som signerade servercertifikatet, eller ett certifikat från en överordnad certifikatutfärdare.

Endast PEM-webbplatscertifikat (Base64-kodade X.509) kan importeras.

1Logga in som nätverksadministratör från Web Image Monitor.

2Peka på [Enhetshantering] och klicka sedan på [Konfiguration].

3Klicka på [Webbplatscertifikat] under "Säkerhet".

4Klicka på [Bläddra] för "Webbplatscertifikat att importera" och välj det CA-certifikat som du ska hämta.

5Klicka på [Öppna].

6Klicka på [Importera].

7Kontrollera att det importerade certifikatets [Status] är "Tillförlitlig".

Om [Kontroll av webbplatscertifikat] är [Aktivt] och [Status] för certifikatet visar [Inte tillförlitlig], är kommunikation inte möjlig.

8Klicka på [OK].

9Logga ut.