Välja enhetscertifikat

Välj det enhetscertifikat som ska användas för S/MIME med hjälp av Web Image Monitor.

1Logga in som nätverksadministratör från Web Image Monitor.

2Peka på [Enhetshantering] och klicka sedan på [Konfiguration].

3Klicka på [Enhetens certifikat] under"Säkerhet".

4Välj det certifikat som ska användas för den elektroniska signaturen från rullgardinsmenyn i "S/MIME" under "Certifikat".

5Klicka på [OK].

Certifikatet som ska användas som elektronisk signatur för S/MIME har ställts in.

6“Uppdaterar...” visas. Avvakta i 1 eller 2 minuter och klicka sedan på [OK].

Om den föregående skärmbilden inte visas igen när du klickar på [OK], vänta en stund och klicka sedan på uppdateringsknappen i webbläsaren.

7Logga ut.

Obs

• Om det valda enhetscertifikatet löper ut kan underskrifter inte bifogas till e-post. Välj ett certifikat som fortfarande är giltigt.