Använda Radera allt minne

1Koppla bort kommunikationskablar som är anslutna till maskinen.

2Logga in som maskinadministratör via kontrollpanelen.

3Tryck på [Systeminställning].

4Tryck på [Admin.verktyg].

5Tryck på [NedåtpilNästa] två gånger.

6Tryck på [Radera allt minne].

Bild av användarpanelens skärm

7Välj raderingsmetod.

Om du väljer [NSA], [DoD], [BSI/VSITR], [Säker radering] eller [Formattera] ska du fortsätta till steg 10.

Om du väljer [Slumpm. siffror], ska du gå vidare till steg 8.

8Tryck på [Ändra].

9Använd siffertangenterna för att ange antal gånger som minnet ska skrivas över och tryck sedan på [Skarp].

10Tryck på [Radera].

11Tryck på [Ja].

Bild av användarpanelens skärm

12När raderingen är färdig, tryck på [Avsluta] och slå sedan av huvudströmbrytaren.

För information om hur du stänger av huvudströmmen, se handboken Komma igång.

Obs

• Om skrivarens huvudströmbrytare slås av innan "Radera allt minne" har slutförts, startar överskrivningen om när maskinen slås på igen.

• Om ett fel uppstår innan överskrivningen är slutförd ska du stänga av strömmen. Sätt på strömmen igen och repetera sedan från steg 2.