Radera allt minne

Skriv över och radera all data som finns lagrad på hårddisken när du ska flytta på eller avyttra maskinen. Enhetsinställningarna som finns lagrade i maskinens minne initialiseras.

Om du vill ha mer information om hur du använder maskinen när Radera allt minne har slutförts ska du kontakta din säljare.

Viktigt

• Om maskinens huvudströmbrytare slås av innan "Radera allt minne" har slutförts, stoppas överskrivningen och data kommer att finnas kvar på hårddisken.

• Stoppa inte överskrivningen mitt i processen. Om så sker kan hårddisken skadas.

• Vi rekommenderar att innan du raderar hårddisken använder Device Manager NX för att säkerhetskopiera användarkoder, räkneverk för varje användarkod och adressboken. Du kan även göra en säkerhetskopia av adressboken med Web Image Monitor. Mer information finns i hjälpen till Device Manager NX eller Web Image Monitor.

• Den enda åtgärden som är möjlig under processen "Radera allt minne" är att pausa. Om "Slumpvisa siffror" är valt och det är inställt att skriva över 3 gånger tar processen "Radera allt minne" upp till 3 timmar.

• Funktionen "Radera allt minne" raderar även maskinens säkerhetsinställningar, så att varken maskin- eller användaradministration är möjligt. Säkerställ att användarna inte sparar data på maskinen när Radera allt minne har slutförts.

• Du måste också formatera data som lagras på kontrollpanelen när du tar bort data som lagras på maskinens hårddisk. Du kan formatera data som lagrats på panelen i [Starta skärmens funktionsinställningar] i [Skärminställningar] under [Skärmfunktioner]. Du kan formatera inställningarna för [Skärmfunktioner], enskilda applikationsinställningar och cache-minnet.