Begränsa åtkomst till medieanslutning

Ange på kontrollpanelen om användare ska kunna använda mediaanslutningarna eller inte. Med den här inställningen kan du begränsa vilka skannade filer som ska lagras på en flyttbar minnesenhet. Du kan även begränsa utskrift av filer som lagrats på en flyttbar minnesenhet.

1Logga in som maskinadministratör via kontrollpanelen.

2Tryck på [Systeminställning].

3Tryck på [Admin.verktyg].

4Tryck på [Använd Mediaanslutning].

Bild av användarpanelens skärm

5För att begränsa att filer lagras på en flyttbar minnesenhet, tryck på [Förhindra] under "Lagra till minnesenhet".

6För att begränsa utskrift av filer lagrade på en flyttbar minnesenhet, tryck på [Förhindra] under "Skriv ut från minnesenhet".

7Tryck på [OK].

8Logga ut.

Obs

• Om du väljer [Förbjud] under "Lagra till minnesenhet" visas inte knappen [Lagra till minnesenhet] på skannerfunktionens skärm Lagra fil.

• Om du väljer [Förbjud] under "Skriv ut från minnesenhet" visas inte knappen [Skriv ut från minnesenhet] på skrivarfunktionens startskärm.