"authfree"-kommandot

Om [Enkel(Begränsning)] har valts under autentisering av utskriftsjobb, kan kommandot telnet authfree användas för att ange undantag för autentiseringen av utskriftsjobben.

För mer information om användarnamn och lösenord för att logga in på telnet, fråga administratören. För mer information om hur man loggar in och använda telnet, se handboken Anslut maskinen/Systeminställningar.

Visa inställningar

msh> authfree

Om uteslutning av utskriftsjobbautentisering inte är inställt, visas inte kontrollen av autentiseringsuteslutning.

IPv4-adressinställningar

msh> authfree "ID" range "start-address" "end-address"

IPv6-adressinställningar

msh> authfree "ID" range6 "start-address" "end-address"

Inställningar för IPv6-adressmask

msh> authfree "ID" mask6 "base-address" "masklen"

USB-inställningar

msh> authfree usb [on|off]

• För att utesluta USB-anslutning från utskriftsjobbautentisering, ange läge "on". Standardinställningen är "off".

Initialisering av autentiseringens exkluderingskontroll

msh> authfree flush

Obs

• För IPv4- och IPv6-omgivningarna kan upp till 5 åtkomstområden registreras och väljas.