Installation under Windows Server 2008 R2

1På [Start]-menyn pekar du på [Administrationsverktyg] och klicka sedan på [Serverhanteraren].

2Klicka på [Roller] i den vänstra kolumnen, klicka på [Lägg till roller] från [Åtgärd]-menyn.

3Klicka på [Nästa >].

4Markera kryssrutorna "Web Server (IIS)" och "Active Directory Certificate Services" och klicka sedan på [Nästa>].

Om ett bekräftelsemeddelande visas, klicka på [Lägg till funktioner].

5Läs innehållet och klicka sedan på [Nästa >].

6Kontrollera att [Certifikatutfärdare] är vald och klicka sedan på [Nästa >].

7Välj [Företag] och klicka sedan på [Nästa >].

8Välj [Rot CA] och klicka sedan på [Nästa >].

9Välj [Skapa en ny privat nyckel] och klicka sedan på [Nästa >].

10Välj en kryptografileverantör, nyckellängd och hashalgoritm för att skapa en ny privat nyckel och klicka sedan på [Nästa >].

11I "Namn för denna CA:", anger du certifikatutfärdarens namn och klickar på [Nästa>].

12Välj giltigthetsperiod och klicka på [Nästa >].

13Ställ in standardinställningarna för "Plats för certifikatdatabas:" och "Plats för certifikatdatabaslogg:" och klicka sedan på [Nästa >].

14Kontrollera platsen och klicka sedan på [Nästa >].

15Välj den roll du vill använda och klicka sedan på [Nästa >].

16Klicka på [Installera].

17När installationen är färdig trycker du på [Stäng].

18Stäng [Server Manager].