Basisbedieningsprocedure van de WSD-scanner (verzendtype)

Belangrijk

• Druk op [OK] als het bericht “Bijwerken bestemmingslijst mislukt. Opnieuw proberen ?” wordt weergegeven. De bestemmingslijst wordt dan bijgewerkt.

1Druk op [Home] (Schermafbeelding bedieningspaneel) onderaan in het midden van het scherm.

2Veeg het scherm naar links en druk op het pictogram [Scanner] op Home-scherm 4.

3Zorg ervoor dat alle oude instellingen zijn gewist.

Druk op [Reset] als een vorige instelling nog actief is.

4Druk op [WSD best.].

Afbeelding van bedieningspaneel

5Plaats de originelen.

6Indien nodig, specificeer de scaninstellingen aan de hand van het origineel dat gescand moet worden.

Afbeelding van bedieningspaneel

Deze omvatten tevens het aanpassen van de afbeelding en de instellingen voor [Orig. richting] onder [Origin. invoertype]. Zie voor meer informatie Beeldbelichting aanpassen of Instellen van het Originele invoertype.

Specificeer overige scanvoorwaarden met behulp van de clientcomputer. Zie Een scanprofiel wijzigen.

7Geef de bestemming op.

Voor meer informatie, zie De bestemmingsclientcomputer opgeven.

8Druk op [Start].

Opmerking

• U kunt geen afdrukvoorbeelden van gescande beelden bekijken. Na het indrukken van [Start], kunt u de gescande beelden op uw computer bekijken.

• Nadat u op [Start] heeft gedrukt, kan de clientcomputer na een time-out uitschakelen en het foutbericht "Automatisch scannen kon niet worden voltooid" weergeven. De oorzaak van dit bericht is waarschijnlijk een van de volgende:

• Het scanproces duurt lang.

Het apparaat stuurt de scanbestanden opnieuw. Een ogenblik geduld a.u.b. Afhankelijk van de instellingen op de clientcomputer, moet u mogelijk een procedure rechtstreeks op de clientcomputer uitvoeren.

• Het besturingssysteem ondersteunt de functies van WSD (verzendtype) niet.

Als het bericht telkens verschijnt wanneer u een origineel scant, is het mogelijk dat de functies van WSD (verzendtype) niet gebruikt kunnen worden. Gebruik WSD (ophaaltype) voor de scanfunctie.

• Om het scannen te annuleren, drukt u op [Stoppen]. U kunt het scannen vanaf een clientcomputer niet annuleren.

• U kunt WSD niet gebruiken om bestanden te verzenden die op het apparaat opgeslagen zijn.

• U kunt geen originelen scannen terwijl andere originelen worden gescand.

• Dubbelzijdige originelen worden gescand voor zijwaartse opening (boven-tot-boven-richting).

• Wanneer het scannen niet begint nadat u op [Start] heeft gedrukt, is het apparaat wellicht niet bij de computer geregistreerd of is het profiel verkeerd geconfigureerd. Voor meer informatie, zie Het apparaat registreren op een clientcomputer of Een nieuw scanprofiel maken.

• Als de scanbestanden verzonden zijn, worden hun bestemmingsinstellingen automatisch gewist. Als u deze informatie wenst te behouden, dient u contact op te nemen met uw lokaal erkende dealer.

• U kunt niet overschakelen naar een ander scherm terwijl e-mail of andere bestemmingen worden opgegeven. Om een opgegeven bestemming te wissen, geeft u de bestemming weer in het bestemmingsveld van elk scherm en drukt u vervolgens op [ Wissen].