Een nieuw scanprofiel maken

1Klik in het menu [Start] op [Configuratiescherm].

2Klik op [Hardware en geluiden].

Afhankelijk van de instellingen van het configuratiescherm, hoeft u deze stap niet uit te voeren.

3Klik op [Apparaten en printers].

Klik op [Scanners en camera's] als u Windows Vista gebruikt.

4Klik met de rechtermuisknop op het pictogram voor dit apparaat en klik vervolgens op [Scanprofielen...].

Selecteer dit apparaat en klik vervolgens op [Scanprofielen] als u Windows Vista gebruikt.

5Klik op [Toevoegen...].

6Configureer de vereiste instellingen voor het profiel.

Voor meer informatie, zie Items en instellingen voor het scanprofiel.

7Voer een profielnaam in het veld "Profielnaam:" in.

8Klik op [Profiel opslaan].

Opmerking

• U kunt verschillende profielen registreren. Als verschillende profielen geregistreerd zijn, wordt het profiel toegepast dat als standaard gedefinieerd is in het dialoogvenster [Scanprofielen].

• Gebruik één van de volgende procedures om een scanprofiel in te stellen als het standaardprofiel:

• In het dialoogvenster [Scanprofielen] klikt u op het scanprofiel en klikt u vervolgens op [Als standaard instellen].

• Als u een nieuw scanprofiel heeft gemaakt in het dialoogvenster [Nieuw profiel toevoegen], vinkt u het selectievakje [Dit profiel als standaard instellen] aan.