Oorspronkelijke instellingen

Deze paragraaf beschrijft de gebruikersinstellingen in de tab [Oorspr. instellingen] onder [Scannereigensch.].

Menu beschermen

U kunt toegangsniveaus opgeven voor functies waarvan de instellingen door andere gebruikers dan de beheerder kunnen worden gewijzigd. Met Menu beveiligen voorkomt u dat onbevoegde gebruikers de gebruikersinstellingen wijzigen.

Menubeveiliging is een instelling van scannereigenschappen. U kunt ook toegangsniveaus opgeven voor de standaardinstelling van elke functie.

Voor meer informatie, zie de Veiligheidshandleiding.

Opmerking

• Zie Het apparaat aansluiten / Systeeminstellingen voor meer informatie over het wijzigen van de Scannereigenschappen.