Toegangsrechten instellen wanneer een bestand wordt opgeslagen

Geef de toegangsprivileges op voordat u het bestand opslaat op de Documentserver.

1Druk op [Best.opsl.].

Afbeelding van bedieningspaneel

2Druk op [Toegangsprivileges].

3Druk op [Nieuw progr.].

4Selecteer de gebruikers of groepen aan wie u toestemming wilt verlenen.

U kunt meer dan één gebruiker selecteren.

Als u op [Alle gebruikers] drukt, worden alle gebruikers geselecteerd.

5Druk op [Afsluiten].

6Selecteer de gebruiker aan wie u toegangsrechten wilt verlenen en selecteer de betreffende rechten.

Selecteer één van de volgende toegangsrechten: [Alleen lezen], [Bewerken], [Bew./Verw.] of [Totale controle].

7Druk op [Afsluiten].

8Druk op [OK].

9Bestanden opslaan in de Documentserver.