Toegangsprivileges voor opgeslagen bestanden opgeven

Als er gebruikersverificatie is ingesteld, kunt u toegangsprivileges voor opgeslagen bestanden opgeven wanneer u deze bestanden opslaat op de Documentserver. U kunt ook de toegangsprivileges van bestanden wijzigen nadat deze zijn opgeslagen.

Als u de toegangsprivileges wilt configureren of wijzigen, moet de gebruiker aangemeld zijn.

Zie de handleiding Snel aan de slag voor meer informatie over het aan- en afmelden.