Items en instellingen voor het scanprofiel

In de volgende tabel vindt u de instellingen voor het scanprofiel die u kunt configureren.

Items en instellingen voor het scanprofiel

Item

Scaninstellingen

Scanner:

Selecteer dit apparaat.

Profielnaam:

Geef de profielnaam op.

Bron:

Kies één van de volgende mogelijkheden:

• Flatbed

• Papierinvoer (enkelzijdig scannen)

• Papierinvoer (dubbelzijdig scannen)

Opmerking

• Als het origineel op de glasplaat ligt, kiest u [Glasplaat]. Als het origineel in de ADF is geplaatst, kiest u [Papierinvoer (enkelzijdig scannen)] of [Papierinvoer (dubbelzijdig scannen)].

Papierformaat:

Als u [Papierinvoer (enkelzijdig scannen)] of [Papierinvoer (dubbelzijdig scannen)] kiest bij [Bron], dient u het papierformaat op te geven.

Kleurindeling:

Kies één van de volgende mogelijkheden:

• Kleur

• Grijswaarden

• Zwart-wit

Bestandstype:

Kies één van de volgende mogelijkheden:

• BMP (Bitmap-afbeelding)

• JPG (JPEG-afbeelding)

• PNG (PNG-afbeelding)

• TIF (TIF-bestand)

Resolutie (DPI):

Geef de resolutie op.

Helderheid:

De instelling die u hier opgeeft, wordt niet gebruikt voor het scannen.

Contrast:

De instelling die u hier opgeeft, wordt niet gebruikt voor het scannen.