Het apparaat registreren op een clientcomputer

Ga als volgt te werk om dit apparaat te registreren bij een clientcomputer.

Belangrijk

• Om het apparaat te registreren, dient u zich in te loggen als beheerder.

• De clientcomputer kan het apparaat niet herkennen als beide apparaten zich op verschillende netwerksegmenten bevinden of als de instelling "Netwerk zoeken" van Windows 7 is uitgeschakeld. Zie de Windows Helpfunctie voor meer informatie.

1Klik in het menu [Start] van de clientcomputer op [Computer] en vervolgens op [Netwerk].

Als u Windows Vista gebruikt, klikt u in het menu [Start] op [Netwerk].

2Klik rechts op het pictogram voor dit apparaat en klik vervolgens op [Installeren].

Opmerking

• Als de registratie voltooid is, wordt het scanprofiel automatisch gecreĆ«erd. Zie Een scanprofiel wijzigen als u het scanprofiel wilt wijzigen.