WSD inschakelen met Web Image Monitor

Om dit apparaat als een WSD-scanner te gebruiken, moet u eerst de volgende instellingen configureren met Web Image Monitor op een clientcomputer:

Voer de volgende procedure uit om beide WSD's (ophaaltype) in te schakelen.

1Klik in het menu [Start] van de clientcomputer op [Computer] en vervolgens op [Netwerk].

Als u Windows Vista gebruikt, klikt u in het menu [Start] op [Netwerk].

2Klik met de rechtermuisknop op het pictogram voor dit apparaat en klik vervolgens op [Webpagina van apparaat weergeven].

Dubbelklik in Windows Vista op het pictogram van dit apparaat.

3Klik op [Inloggen].

4Voer log-in gebruikersnaam en wachtwoord in bij [Log-in gebruikersnaam] en [Log-in wachtwoord] en klik vervolgens op [Inloggen].

Raadpleeg uw beheerder als u een log-in gebruikersnaam en wachtwoord nodig heeft.

5Selecteer [Apparaatbeheer] in het linker menu en klik vervolgens op [Configuratie].

6Bij [Scanner] klikt u op [Oorspronkelijke instellingen].

7Selecteer [WSD] in [WSD of DSM gebruiken].

8Stel [WSD scanopdracht verbieden] in op [Niet verbieden].

9Klik op [OK].

Opmerking

• Om gebruik te kunnen maken van IPv6, moet u [WSD (Apparaat)] of [WSD (Scanner)] voor IPv4 instellen op 'inactief' (uitschakelen).

• In een IPv6-omgeving kan alleen het link-lokaal adres gebruikt worden voor WSD-communicatie.

• Zie Het apparaat aansluiten / Systeeminstellingen voor meer informatie over de weergave van Web Image Monitor. Voor informatie over het gebruik van Web Image Monitor, zie de Help-functie van Web Image Monitor.