Voorbereiding op het gebruik van de TWAIN-scanner

In deze paragraaf worden de voorbereidingen en de procedure voor het gebruik van de TWAIN-netwerkscanner beschreven.

Belangrijk

• Om de TWAIN-netwerkscanner te kunnen gebruiken, moet u het TWAIN-stuurprogramma installeren dat u op de meegeleverde cd-rom vindt. Raadpleeg de Installatiehandleiding stuurprogramma voor meer informatie over de installatieprocedure van het TWAIN-stuurprogramma.

• Om de netwerk-TWAIN-scanner te gebruiken, moet er een TWAIN-compatibele applicatie op de computer geïnstalleerd zijn.

• TWAIN-scanner wordt uitgevoerd op een 64-bits besturingssysteem, maar is niet compatibel met 64-bits toepassingen. Gebruik het met 32-bits toepassingen.

Om dit apparaat als TWAIN-netwerkscanner te gebruiken, moet u eerst het volgende uitvoeren: