Gegevens distribueren met Distributed Scan Management (DSM)

Configureer het DSM-systeem (Distributed Scan Management) op de Windows-server.

Raadpleeg de helpfunctie van Windows Server voor de configuratieprocedure van DSM.

1Druk op [Home] (Schermafbeelding bedieningspaneel) onderaan in het midden van het scherm.

2Veeg het scherm naar links en druk op het pictogram [Scanner] op Home-scherm 4.

3Meld u met behulp van Windows-verificatie aan op het apparaat.

4Zorg ervoor dat alle oude instellingen zijn gewist.

Druk op [Reset] als een vorige instelling nog actief is.

5Druk op [DSM-bestemming].

6Plaats de originelen.

7Indien nodig, specificeer de scaninstellingen aan de hand van het origineel dat gescand moet worden.

Om de scaninstellingen te wijzigen, vinkt u het selectievakje [Waardevervanging op scanner toestaan] in wanneer u het apparaat op de Windows-server configureert.

8Geef de bestemming op.

9Druk op [Start].

Opmerking

• Tot 100 bestemmingen kunnen weergegeven worden in de [DSM-bestemming]. Indien er meer dan 100 scanprocessen (bestemmingen) geregistreerd zijn in de Windows Server, wordt de informatie voor de 100 processen die kort geleden geregistreerd zijn weergegeven in [DSM-bestemming].

• De programmeerfunctie kan niet worden gebruikt in combinatie met DSM.