Een bestemmingscomputer (client) uit de bestemmingslijst selecteren

Met de volgende procedure kunt u een clientcomputer voor de bestemming selecteren uit de bestemmingslijst.

Bestemmingen verschijnen in de bestemmingslijst nadat u zich heeft aangemeld bij uw computer.

Belangrijk

• Als de bestemmingscomputer niet verschijnt hoewel het apparaat reeds op de bestemmingscomputer geregistreerd is, drukt u op [Bijw.]. De bestemmingslijst wordt dan bijgewerkt met de meest recente informatie.

1In de bestemmingslijst drukt u op de bestemmingscomputer waarnaar u bestanden wenst te verzenden.

Afbeelding van bedieningspaneel

Opmerking

• In de bestemmingslijst wordt elke client-computer voor de bestemming weergegeven met maximaal 20 tekens. Indien het aantal tekens de 21 overschrijdt, dan wordt "..." weergegeven bij en na het 20e teken.

• Het is aan te bevelen dat u gemakkelijk te herkennen computernamen registreert.

• Als een WSD-compatibele computer verbonden is met het netwerk, verschijnen de volgende vijf bestemmingen automatisch op het display. Voor meer details over de locatie waar bestanden in elke bestemming worden opgeslagen, raadpleegt u de relevante instellingen van de computer.

• Scannen naar "Computernaam"

• Scannen om af te drukken naar "Computernaam"

• Scannen voor e-mail naar "Computernaam"

• Scannen voor fax naar "Computernaam"

• Scannen voor OCR naar "Computernaam" (Scannen voor OCR naar "Computernaam" is eventueel niet beschikbaar - dit is afhankelijk van de clientcomputer van de bestemming).

• U kunt de bestemming ook zoeken door op [Zkbest.] te drukken. Voor meer informatie, zie Zoeken naar een bestemmingscomputer (client).

• De bestemmingslijst kan maximaal 250 bestemmingen van clientcomputers weergeven.