De gedeelde map van de bestemmingscomputer registreren in het adresboek

U kunt bestemmingen registreren voor het verzenden van gescande bestanden in het adresboek. U kunt de geregistreerde bestemmingen eenvoudig selecteren door op de bestemmingstoets te drukken die op het startscherm van de scannerfunctie wordt weergegeven.

1Druk op [Home] (Schermafbeelding bedieningspaneel) onderaan in het midden van het scherm.

2Veeg naar links en druk vervolgens op het pictogram [Adresboekbeheer] op Home-scherm 4.

3Druk op [Nieuw progr.].

4Druk op [Allocatie] naast “Naam”, voer de naam in die u als de bestemming wilt weergegevn en druk vervolgens op [OK].

5Druk op [Verif. info] en vervolgens op [Pijl-omlaagVolg.].

6Druk op [Spec. and. Ver.info.] in “Mapverificatie”.

7Druk op [Wijzigen] naast “Log-in gebruikersnaam”, voer de log-in gebruikersnaam op de betreffende computer in en druk op [OK].

8Druk op [Wijzigen] naast “Log-in wachtwoord”, voer het log-in wachtwoord in op betreffende computer en druk op [OK].

9Voer het wachtwoord opnieuw in om het te bevestigen en druk vervolgens op [OK].

10Druk op [Map].

11Selecteer een map uit “Bladeren door netwerk”.

1. Druk op [Blad. door netwerk].

2. Selecteer de groep waar de betreffende computer toe behoort. Blader naar de domeinnaam/werkgroepnaam.

3. Druk op de naam van de computer waarnaar u het bestand wilt verzenden.

4. Selecteer de gedeelde map op de bestemmingscomputer.

5. Druk op [OK] en ga verder met stap 13.

Ga door met stap 12 als u de map niet kunt selecteren bij Bladeren door netwerk.

12Voer de computernaam of het IP-adres in om de gedeelde map als bestemming op te geven.

• De computernaam invoeren om een gedeelde map op te geven

1. Druk op [Wijzigen] na het opgeven van de mapnaam.

2. Geef de betreffende computer op en een gedeelde map.

Als de computernaam bijvoorbeeld "UserPC" is en de naam van een gedeelde map "scan" is, gebruik dan "\\UserPC\scan" als de naam van de bestemmingsmap.

3. Druk op [OK].

• Het IP-adres invoeren om een gedeelde map op te geven

1. Druk op [Wijzigen] na het opgeven van de mapnaam.

2. Geef de betreffende computer op en een gedeelde map.

Als de computernaam bijvoorbeeld "192.168.0.152" is en de naam van een gedeelde map "scan" is, gebruik dan "\\192.168.0.152\scan" als de naam van de bestemmingsmap.

3. Druk op [OK].

13Druk op [Verbindingstest].

14Druk op [Afsluiten] als een bericht verschijnt dat aangeeft dat de verbinding tot stand is gebracht.

Opmerking

• Raadpleeg Problemen oplossen als het bericht “Verbinding met de PC mislukt. Controleer de instellingen.” wordt weergegeven.

15Druk op [OK].

Om meerdere bestemmingsmappen te registreren, herhaalt u vanaf stap 3.

16Druk rechtsboven in het scherm op [Gebruikersinstellingen] (Operation panel screen illustration ).