Stap 1: maak een gedeelde map aan op een computer met OS X

Belangrijk

• Meld u aan als beheerder om een gedeelde map aan te maken.

1Maak de map aan waarnaar u scanbestanden wilt verzenden.

2Klik in het Apple-menu op [System Preferences...].

3Klik op [Sharing].

4Vink het selectievakje [File Sharing] aan.

5Klik op [Options].

6Vink het selectievakje [Share files and folders using SMB(Windows)] aan.

7Selecteer de account waarmee u toegang tot de gedeelde map wilt hebben.

8Indien het scherm [Authenticate] wordt getoond, voert u het wachtwoord in voor de account, klikt u op [OK] en vervolgens op [Done].

9Klik in de lijst [Gedeelde mappen:] op [[plus] (nieuw).

10Selecteer de map die u heeft aangemaakt en klik dan op [Add].

11Zorg dat de toestemming voor de gebruiker die deze map gaat gebruiken is ingesteld op [Lezen & schrijven].

Opmerking

• Als u een gedeelde map wilt registreren in het adresboek van uw computer, heeft u zowel het IP-adres van de computer nodig als de naam en het wachtwoord van de gebruiker die toegang heeft tot de gedeelde map.