In het adresboek van het apparaat naar de bestemming zoeken en deze selecteren

1Druk op [Zkbest.].

Afbeelding van bedieningspaneel

2Druk op [Naam] als u een bestemming wilt zoeken op naam. Druk op [E-mailadres] als u wilt zoeken op e-mailadres.

Als u op mapnaam wilt zoeken, selecteert u het tabblad [Map] en drukt u vervolgens op [Mapnaam].

U kunt ook zoeken op de combinatie [Naam] en [E-mailadres].

3Voer de eerste letters van de bestemmingsnaam in.

4Druk op [OK].

5Druk indien nodig op [Geavanceerd zoeken] om de gedetailleerde zoekcriteria op te geven en druk vervolgens op [OK].

6Druk op [Zoekopdr. starten].

Bestemmingen die aan de zoekcriteria voldoen, worden weergegeven.

7Selecteer een bestemming.

Selecteer [Naar], [Cc] of [Bcc] om het bestand te verzenden via e-mail.

8Druk op [OK].

Opmerking

• Indien [LDAP zoeken] is ingesteld op [Aan] in het tabblad [Beheerdertoepas.] onder [Systeeminstellingen], controleer dan of [Adresboek] is geselecteerd vóórdat u de zoekopdracht start.

• Zoekcriteria die verschijnen in [Geavanc. zoeken], zoals [Naam], [Faxbestemming], [E-mailadres] en [Mapnaam], zijn geregistreerd in het adresboek van het apparaat. Zie Het apparaat aansluiten / Systeeminstellingen voor meer informatie.

• Als u op [Geavanceerd zoeken] drukt, worden de volgende criteria weergegeven:

• [Eerste woord]: er wordt gezocht naar de namen die beginnen met het/de eerste teken(s).

Als u bijvoorbeeld wilt zoeken naar "ABC", typt u "A".

• [Laatste woord]: er wordt gezocht naar de namen die eindigen met het/de laatste teken(s).

Als u bijvoorbeeld wilt zoeken naar "ABC", typt u "C".

• [Ex. ovreenk.]: er wordt gezocht naar de namen die corresponderen met (een) ingevoerd(e) teken(s).

Als u bijvoorbeeld wilt zoeken naar "ABC", typt u "ABC".

• [Incl. één woord]: er wordt gezocht naar namen die een van de ingevoerde tekens bevatten.

Als u bijvoorbeeld wilt zoeken naar "ABC", typt u "A", "B" of "C".

• [Woorden uitsl.]: er wordt gezocht naar namen die het/de ingevoerd(e) teken(s) niet bevatten.

Als u bijvoorbeeld wilt zoeken naar "ABC", typt u "D".

• Druk op [Details] om gedetailleerde informatie over de geselecteerde bestemmingen weer te geven.

• Er kunnen maximaal 100 bestemmingen als zoekresultaten worden weergegeven.

• Als de opgegeven bestemming wordt bijgewerkt met behulp van de functie Centraal beheer, worden de gespoolde documenten na het bijwerken naar de bestemming verzonden.

• Voor meer informatie over Centraal beheer, zie de handleiding Het apparaat aansluiten / Systeeminstellingen.