Bestemming of ontvanger opgeven

De volgende methoden zijn beschikbaar om de ontvanger van de e-mail of de bestemmingsmap op te geven:

Opmerking

• U kunt meerdere bestemmingen opgeven.

• Zorg ervoor dat u [Naar] heeft geselecteerd voordat u bestemmingen selecteert. Druk indien nodig op [Cc] of [Bcc] en selecteer vervolgens de bestemmingen (uitsluitend bij het versturen van bestanden per e-mail).

• Voor meer informatie over het opgeven van de bestemming bij Scannen naar map, zie Het pad naar de bestemming handmatig invoeren.