Een bestemming in de lijst selecteren

Selecteer de bestemming in de bestemmingslijst.

1Druk in de bestemmingslijst op de toets met de bestemmingsnaam.

Afbeelding van bedieningspaneel

De toets van de geselecteerde bestemming wordt gemarkeerd en de bestemming verschijnt in het bestemmingsveld boven in het scherm.

Opmerking

• Als de doelbestemming niet wordt weergegeven, kunt u de bestemming weergeven door de eerste letter van de naam te selecteren.

• Afhankelijk van de beveiligingsinstellingen worden sommige bestemmingen wellicht niet in de bestemmingslijst vermeld.